Hotellavtale med Nordic Choice Hotels!

Kjære korsanger!

Litt om avtalen med Nordic Choice Hotels på overnatting, møter, kurs og konferanser. Med over 180 hotell på over 100 destinasjoner tilbyr Nordic Choice Hotels gode rabatter på overnatting, møter, kurs og konferanser til alle helseforetakene i Norge. I Nordic Choice Hotels vet vi at ingen gjester, dager eller anledninger er like. Derfor har vi fem ulike kjeder som spesialiserer seg på forskjellige måter, sånn at du alltid skal finne noe som er akkurat som du vil.

De forskjellige kjeden er: Comfort Hotels, Quality Hotels, Clarion Hotels, Clarion Collection Hotels og Nordic Hotels & Resorts. Hver kjede dekker ulike behov. For eksempel tilbyr Clarion Collectionhotellene bl.a. gratis kveldsmat og en egen salong med tanke på de som bor ofte på hotell. Qualityhotellene har spesialisert seg på kurs- og konferansegjester. Vår avtale er som følger:

Du bestiller enklest på følgende måte: •www.nordicchoicehotels.nofor rom bestilling,

booking kode 74264(fritidsforeninger), husk å lag deg en profil først!

meet@choice.nofor kurs, konferanser og møter, eller ring direkte til det aktuelle hotellet •booking@choice.no eller Nordic Choice Kundesenter tlf. 22 33 42 00 A

Avtaleprisen kan dere benytte både i jobb og til private reiser.

15% rabatt på Comfort og ClarionCollection og

20% på Quality og Clarion-hotellene

Med ønske om mange gode netter hos Nordic Choice Hotels!